LYS 5'te Kaynak Kullanımı
LYS-5 Hazırlık

LYS 5’te Kaynak Kullanımı Nasıl Olmalı

LYS 5'te Kaynak Kullanımı

LYS5 için en az üç farklı kaynak kullanarak çalışmalısınız, biri bitmeden diğerlerin başlamamalısınız. Bir de şu var ki yeni bir konuyu gördüğünüzde sıcağı sıcağına hemen pekiştirme çalışması yapmalısınız. Unutmayın, yemek sıcakken yenir bekletince tadı tuzu kalmaz. Ezberlediğiniz bir kelimeyi bir ay boyunca görmezseniz unutma olasılığınız çok yüksek, bu durumun en temel çözümü sürekli çalışma ve tekrar yapmaktır.

İngilizce demek, tense demektir.
Tense ise tense uyumu demektir.
Tense uyumu da LYS5’te başarının anahtarı demektir. Tense uyumu olmayan şıkkın doğru cevap olma olasılığı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girme olasılığından bile düşüktür.

LYS5’e hazırlananlar günde 2 saatten az çalışma yapması doğru değil. En az 30 LYS 5 deneme sınavı çözmeden LYS 5 sınavına girilmez, girilmemeli. LYS 5 için bugün ne çalışsam diye kararsız kaldığınızda hiç düşünmeyin; konu farketmeksiniz soru çözmeye başlayın. LYS 5’e hazırlanırken yöntem, motivasyon, doğru eğitmen ve doğru program çok önemlidir. LYS 5 için günlük plan yapın, elinizdeki kitabın içeriğini yani konu başlıklarının sayısını kalan gün sayısına göre bölün ve sınava girmenize en az 40 gün önce o kitabı bitirin ki genel tekrar yapmak için fırsatınız olsun.

Bu konuda daha fazla yardım isterseniz aşağıya yorum bırakın size yardımcı olalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
20 ⁄ 5 =