YDS Sınav Giriş Yerleri
Haber ve Duyurular

YDS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu

YDS Sınav Giriş Yerleri belli oldu!

ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmeye göre YDS sınav giriş yerleri belli oldu gerekli duyuruyu aşağıdan okuyabilir ve YDS Sınav Giriş Belgelerini aday işlemleri menüsünden temin edebilirsiniz. Sınava girmeden önce ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmelere önem göstermeli ve sınav esnasından herhangi bir aksaklık oluşmaması için tüm kurallara uymalısınız.

YDS Sınav Giriş Yerleri

YDS Sınav Sonuçlarının Açıklanması

Geçmiş dönemlerde sınav sonrası 25-30 gün sonra sınav sonuçları açıklanmış ve adayların şifreleri ile sisteme girerek sonuçları görebilmeleri sağlanmıştır. 2 Nisan 2017’de yapılacak sınav sonrası muhtemelen en geç mayıs ayının ilk haftası sınav sonuçları açıklanacaktır.

YDS Sınav Giriş Yerleri’ni öğrenmek için ÖSYM Tarafından yapılan duyuru!

2017-YDS İlkbahar Dönemi: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2017-YDS İlkbahar Dönemi) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

2017-YDS İlkbahar Dönemi saat 10.00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygıyla duyurulur.

 

YDS Hakkında diğer yazılarımızı okuyarak daha fazla bilgi edinebilir ve YDS için hazırladığımı ücretsiz olarak indirebileceğiniz Çözüm Teknikleri Rehberi‘ni buradan indirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
6 − 3 =