YDS Hazırlık

YDS’de Online Eğitimin Avantajları Nelerdir?

YDS'de Online Eğitim'n FaydalarıBilgisayarların hayatımıza girişinden sonra eğitim sektörüne muazzam derecede olumlu katkıları olmuştur. Son zamanlarda yaygınlaşan akıllı tahtalar, akıllı telefon ve tabletlere özel uygulamalar ile bu katkı had safhaya ulaşmış denilebilir. İnternet üzerinden yani uzaktan eğitim metoduyla verilen eğitimler ise çok büyük avantajları olması sebebiyle giderek popüler hale geldi.

Bizim uzmanlık alanımız içinde yer alan ÖSYM’nin hazırladığı YDS (Yabancı Dil Sınav Seviye Belirleme Sınavı) için hazırlanmış uzaktan eğitim uygulamalarımız ne gibi avantajları var ve bu avantajların tümünden nasıl faydalanabilirsiniz, bize gelen sorular üzerine bunu anlatmak istedik;

  • YDS Online Eğitim Zaman ve mekan problemini büyük ölçüde ortadan kaldırmaktadır.

YDS’ye hazırlanıyorsunuz ve bugün kursunuza ders var, bu derse gitmek için hazırlanarak evden çıkıp, ulaşım için harcadığınız zaman ve para ile kaybınız anlamsız derecede büyük olabiliyor. Size bilinenden çok daha fazla alternatif maliyeti oluyor, en büyük dezavantajı ise yorgunluktur bu ise sizin motivasyonunuzu çok olumsuz etkileyebilmektedir.

Kursunuzun evinize olan uzaklığı sebebiyle yaşadığınız problem size daha fazla zaman kaybettirmekle kalmıyor motivasyonunuzu çok olumsuz etkiliyor.

Günün her saatinde herhangi bir yerden eğitim sistemine bağlanabilir evde, işte ya da arzu ettiğiniz herhangi bir yerde ders çalışabilirsiniz.

  • Fiziksel sınıf ortamının olumsuzlukları tamamen ortadan kalkmaktadır.

Ders dinlerken sizi olumsuz etkileyen dış etmenlerden muaf kalabiliyorsunuz. Bu dış etmenlere, seviye problemi yaşayan diğer öğrenciler, dışarıdan gelen ses ve görüntü kirliliği, sınıf ortamının rahatsız yapısı gibi bütün problemleri evinizde ders dinlerken ortadan kaldırma şansı tamamen sizin elinizde oluyor, bir masa ve sandalye ile tüm olumsuzlardan kurtulabiliyorsunuz.

  • Motivasyona büyük katkı: Tekrar Edilebilirlik!

Bu madde belki de en önemli detay olarak karşımıza çıkıyor, teknolojik bir altyapı ile size anlatılan dersler tümüyle kayıt altına alınmakta, derse yaptığınız katkıları ve diğer öğrencilerin soruları dahil her şeyi daha sonra istediğiniz gibi izleyebilme şansınız olmaktadır. Böylece YDS’de yaşanan ingilizcenin kolay unutulması gibi büyük bir problemi tekrar tekrar ders izleyerek ortadan kaldırabilir bilginin daha sağlam şekilde akılda kalmasını sağlayabiliyorsunuz.

  • Sınıf ortamında yaşanan derse katılmaktaki çekingenlik problemi!

Ders gören bireylerin büyük bölümü sınıfta ders işlerken farklı sebeplere bağlı olarak aklına takılan soruları sormaktan çoğu zaman çekinir. İşte bu problem bizim YDS’ye hazırlık sürecinde size sağladığımız altyapının doğası gereği ortadan kalkmaktadır. Acaba soracağınız soru çok mu basit kalır düşüncelerinden sizi kurtarıyor, çünkü kimse sizi görmüyor, sadece ekran adınızı ve yazdıklarını görüyor, böylece hiç bir soruyu çekinmeden iletebilir ve cevaplanmasını bekleyebilirsiniz, hatta sorunuza karşı çok güzel bir tartışma ortamında kendinizi bulabilirsiniz. Üstelik bu durum sadece canlı ders esnasında gerçekleşmiyor, bu online derslerin kayıtlarını izlerken de sorularınızı iletebilir canlı dersteki kadar hızlı olmasa da cevaplanmasını sağlayabilirsiniz.

  • Seviye farklılıkları problemi yok denecek kadar az hissediliyor!

Aslında bu duruma karşı YDS Hazırlık sistemimizin diğer pek çok platformdan farklı bir çözüm sunması sebebiyle imkan tanımaktayız, çünkü kayıt olan bir adaya mutlaka kitap ya da kitaplar gönderilmeli ki video derslerde işlenen her bilgiyi çok daha rahat bir şekilde elinin altında olması sağlanmalıdır, biz bu kitaplar içinde yer alan her bir konuyu tek tek video dersler ile sistemimize aktardık ve derse katılan herkesin dersten önce ilgili konuyu mutlaka tekrar etmesini/çalışmasını derse girdiğinde ise anlatılan konuyu çok daha hızlı öğrenebilmesini sağlamaktayız. Böylece konuyu bilen ile bilmeyen arasındaki uçurum kapanmakta dersin hızını olumsuz etkileyecek her şey ortadan kaldırılmaktadır.

  • Maliyet avantajı!

YDS Online olarak eğitim sistemimizdeki maliyetler normal bir kurs binası işletmekten daha az olmasının verdiği avantaj ile öğrencilerimize sunulan tüm içerikler herhangi bir kurstan çok daha fazla olmasının yanında neredeyse %70’lere varan maliyet avantajı sağlamaktadır. Yüksek fiyatlarla kursa yazılmak, kursa giderken ulaşım masraflarınız ve diğer bazı masraflarınızdan tümüyle kurtulmuş oluyorsunuz.

  • Daha fazla çalışmak istiyorsunuz o halde çalışın!

Fiziksel kurslarda talep ettiğiniz her ders, özel çalışma ve tekrar ders talebi çoğu zaman çok kısıtlı olarak sunulabilmekte ya da ek ücret talep edilmektedir. Oysa uzaktan eğitim sistemimizde tahmin edebileceğiniz gibi tüm video içerikler, kelime alıştırmaları, test çalışmaları üyeliğiniz süresince tamamen ücretsiz ve sınırsızdır.

  • Video izleme sınırı yok!

Çok daha spesifik olan bu durumu da açıklamadan konuyu kapatmak istemedik, YDS Hazırlık ya da sistemimizde yer alan diğer eğitim paketlerinin tümünde herhangi bir sınır yoktur yani ticari kaygılardan çok eğitim için öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri her içerik izlenme sınırını tanımlayan, dakika sınırı, tekrar etme sınırı, erişim saati sınırı gibi sınırlar mevcut değildir. Bir öğrencimiz öğrenmek için bize başvurduysa bu bilgiyi kendi istediği şekilde temin edebilir istediği kadar erişim sağlayabilir.

  • Dijital dünyanın verdiği esneklik

Bütün bu sayılan maddelere ek olarak duvarlardan kurtularak size sunabileceğimiz şeyler artık sadece sizin ve bizim hayal gücümüzde, çünkü yapmak istediğimiz her şey için bir süre hazırlık yaptıktan sonra hayata geçirmekten başka bir işimiz yok.

Özetle, elinize bir bilgisayar alın ve her yerde ders çalışabilmenin verdiği keyif ile sınavınıza hazırlanın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
28 × 14 =