Haber ve Duyurular, YDS Hazırlık

YDS Başvuruları Başladı! Ücretler Ne Kadar? 2018 İlkbahar

YDS Başvuruları Başladı!

Başvurular 7 Şubat 2018 (bugün) başlayarak 15 Şubat Perşembe saat 23.59’a kadar devam edecek. Sınav ücreti 100 TL olarak belirlenmiş durumda sınav 1 Nisan 2018 Pazar günü saat 10.15‘de 180 dakika (3 saat) olarak olarak düzenlenecektir.

YDS Başvuruları 2018 İlkbahar

 

YDS’ye Başvurmak için tıklayın: https://ais.osym.gov.tr/

Sınava başvurmadan önce ÖSYM’nin YDS sayfasında yayınladığı detaylara dikkat etmeniz tavsiye edilir.

YDS Başvuru Ücreti Ne Kadar?

YDS başvuru ücret 100 TL’dir. Ücret başvuru esnasından kredi/banka kartı ile ödenecektir.

YDS Sınav Başvuru Kılavuzuna buradan ulaşabileceksiniz.

YDS’e Başvuruları Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Başvurular 15 Şubat Perşembe günü 23.59’a kadar devam edecek ve uzatılmayacaktır. Başvuru esnasında herhangi bir problem olması durumunda işlemlerinizi daha sonra rahat sürdürebilmek için son güne bırakmamanız tavsiye edilir.

YDS Nasıl bir sınav?

Sınava girmeden önce geçmişte değerlendirmesini yaptığımız bir YDS ile ilgili yazıyı buradan okuyarak sınav hakkında genel bilgi edinebilir ve daha hazırlıklı olabilirsiniz.

Bunun dışında eğer sınava hazırlanıyor ve profesyonel bir destek almak istiyorsanız Online YDS Hazırlık Paketi‘ne kayıt olarak adresinize gönderilen kitaplar üzerinden anlatılan eğitimlerle sınavdan alacağınız puanı çok daha yüksek bir noktalara taşıyabilirsiniz. Bu konuda daha rahat karar vermek isterseniz geçmiş dönemlerde online eğitimlerimizi alan kursiyerlerimizin yorumlarını okuyabilirsiniz.


YÖKDİL Hakkındaki Diğer Yazılar:

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
26 − 1 =