Haber ve Duyurular, LYS-5 Hazırlık, YDS Hazırlık

YDS ve YÖKDİL Çözüm Teknikleri Rehberi İndir

YDS ve YÖKDİL Sınavlarındaki Tüm Soru Türlerinin Çözüm Tekniklerini Bu E-Kitap‘ta

YDS Çözüm Teknikleri Rehberi

YDS, YÖKDİL ya da LYS-5 gibi dil sınavlarına girecek tüm adayların sınavdaki soru türlerine ait ve tamamen güncel bilgilerle hazırlanmış soru çözüm tekniklerini içeren bu e-kitap sayesinde çok daha başarılı olacaksınız.

YDS, YÖKDİL, TIPDİL, LYS-5 gibi ulusal çapta yapılan dil sınavlarına İngilizce alanından giriyorsanız aşağıda başlıklarını verdiğimiz soru türleri bu sınavların ortak özelliğidir. Ancak bu soru türlerini nasıl çözmeniz gerektiğini bilmeden hareket ederseniz aşırı derecede zaman kaybı yaşamamak ve sınavdan alacağını puanı olumsuz olarak etkilememesi için mutlaka örnek sorular üzerinden sınav tekniklerine çalışmalısınız. Sizlere ücretsiz olarak hazırladığımız bu rehberi bilgisayarınıza indirebilir ve çıktı alarak çok sayıda örnek soru ile açıkladığımız soru türlerini görebilirsiniz.

Bu soru türlerini daha önceleri YDS Online Blog’da her soru türü için ayrı ayrı başlıklar altında yayınlıyorduk ancak bir araya getirerek ve daha fazla soru ekleyip size e-kitap olarak sunmanın çok daha faydalı olacağını düşündüğümüz için böyle bir e-kitap hazırlayıp indirilebilir halde sistemimize ekledik. Bu e-kitabı arkadaşlarınız ile paylaşabilir, indirebilir ve istediğiniz gibi saklayabilirsiniz tamamen ücretsiz bir şekilde hazırlanmıştır.

YDS ve YÖKDİL Çözüm Teknikleri Rehberi ile Nitelikli Sınav Stratejileri

Çözüm Teknikleri Rehberi Ne İçeriyor?
Aşağıdaki soru türlerine yönelik örnekler üzerinden çözüm tekniği anlatılmaktadır. Bu soru türleri YDS ve LYS-5 gibi sınavlarda karşılaşılan soru türleridir. Bu teknikler sayede ilgili soruları daha hızlı çözebilecek ÖSYM’nin sizden istediği sonuca eskisine göre daha hızlı ulaşabileceksiniz.
Ulusal düzeyde yapılan Yabancı Dil Sınavlarında İngilizce dilindeki sınavlar için hazırlanan teknikler tüm adaylara ücretsiz olarak ulaşabileceği bir kaynak olarak sunulmuştur.

Örnek sorular ve sınav teknikleri yer alan soru türleri:

  • Cloze Test soruları ve çözüm teknikleri
  • Cümle Tamamlama soruları ve çözüm teknikleri
  • Çeviri: İngilizce-Türkçe soruları ve çözüm teknikleri
  • Çeviri: Türkçe – İngilizce soruları ve çözüm teknikleri
  • Okuma Parçaları (Reading) soruları ve çözüm teknikleri
  • Eş Anlam soruları ve çözüm teknikleri
  • Paragraf Tamamlama soruları ve çözüm teknikleri
  • Anlamı Bozan Cümle soruları ve çözüm teknikleri
  • Diyalog (Yökdil’de çıkmaz) soruları ve çözüm teknikleri

Çözüm Teknikleri Rehberini İndirebileceğiniz Sayfaya Geçmek için Tıklayın

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
13 × 16 =